Studenta suspectată în cazul uciderii unui bărbat este audiată de procurori - VIDEO

Studenta la Medicină suspectată în cazul uciderii unui bărbat, al cărui cadavru a fost găsit tranşat, sâmbătă, în portbagajul unei maşini, s-a predat poliţiştilor, duminică dimineaţă, la momentul actual fiind audiată de procurori.

190 afișări
Imaginea articolului Studenta suspectată în cazul uciderii unui bărbat este audiată de procurori - VIDEO

Studenta la Medicină suspectată în cazul uciderii unui bărbat s-a predat Poliţiei (Imagine: Stirileprotv.ro)

Tânăra, Carmen B., în vârstă de 20 de ani, studentă în anul al doilea la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara, s-a predat, duminică dimineaţă, poliţiştilor din complexul studenţesc din municipiu. Ea fusese dată în consemn la frontieră, iar datele sale fuseseră transmise tuturor Inspectoratelor de Poliţie din ţară.

"Fata este suspectată în cazul uciderii şi tranşării unui bărbat, în Căminul 2 de Medicină. S-a predat azi-dimineaţă (duminică-n.r.), în complexul studenţesc, şi a fost dusă la Parchet, unde în prezent este audiată", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Sergiu Rus.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, Mihaela Pop, tânăra le-a povestit procurorilor că s-a plimbat toată noaptea pe străzile din Timişoara, pentru ca apoi să se predea poliţiştilor din complexul studenţesc.

"Fata le-a povestit procurorilor că s-a plimbat toată noaptea pe străzi şi dimineaţa s-a predat poliţiştilor din complexul studenţesc. A fost dusă la audieri, dar refuză să facă orice altă declaraţie", a spus purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Părinţii fetei cred că ea fusese sechestrată în camera de cămin unde a avut loc crima

Părinţii tinerei suspectate în cazul uciderii bărbatului afirmă că fata nu ar fi fost capabilă să comită o crimă şi cred că aceasta fusese "sechestrată", neavând ce să caute în acel cămin studenţesc deoarece ea stătea în gazdă.

Părinţii fetei în vârstă de 20 de ani, din Ineu, judeţul Arad, au ajuns, duminică la prânz, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, şi au încercat să intre la audieri, dar nu li s-a permis accesul de către procurorul de caz şi de către gardieni.

Părinţii tinerei, Emilia şi Pavel Bejan, au declarat presei că fata lor nu poate fi vinovată.

"Poliţia ne-a spus că s-a predat şi am cerut să o vedem. În niciun caz nu poate fi ea vinovată. O fată de 45 de kilograme nu poate omorî un om de 60 şi ceva de ani. Nu e vinovată. Nici fizic, nici psihic, o fată de 20 de ani, crescută într-o gospodărie de o familie modestă, nu poate tranşa un om", a spus Pavel Bejan.

Părinţii fetei ştiau că aceasta stă în gazdă şi nu îşi pot explica ce căuta în camera 52 a Căminului 2 Medicină.

"Fata noastră nu avea cameră la cămin. Ne-am şi mirat când am auzit la televizor. Ea stătea în gazdă", a spus Pavel Bejan.

Acesta crede că fata fusese sechestrată.

"Cred că prietenul acesta al ei a obligat-o să stea aici, la cămin. Ea avea gazdă în Timişoara. Despre băiatul acesta (Sergiu Florea – n.r.) nu ştiu decât ce am aflat acum, din presă. Ştiam că are prieten, dar nu în calitate de iubit. Carmen a fost un copil bun şi cuminte. Ne-a ajutat totdeauna în gospodărie, a făcut şcoală cu rezultate foarte bune, nu am avut niciodată probleme de disciplină cu ea. Niciodată. De aceea cred că în toată povestea asta a fost târâtă, obligată şi sechestrată, psihic şi fizic. Toată săptămâna de când venise la Timişoara la medic nu am mai putut lua legătura cu ea. Îi fusese luat telefonul, ne mai trimitea sms-uri de pe alt număr", a spus tatăl fetei.

Mama tinerei, Emilia Bejan, a plâns tot timpul şi a spus că fata sa îşi dorea să devină medic pentru a-i ajuta pe oameni.

Femeia a mai spus că întreaga sa familie este pocăită, fără a preciza din ce cult face parte.

Întrebată dacă fiica sa frecventa biserica, femeia a răspuns afirmativ.

La ora transmiterii acestei ştiri, atât tânăra, cât şi prietenul său, alături de care ar fi comis crima, erau audiaţi de procurorii Parchetului Tribunalului Timiş.

Video Stirileprotv.ro

Cadavrul tranşat al unui bărbat de 65 de ani a fost găsit, sâmbătă dimineaţă, în portbagajul unei maşini parcate în faţa unui cămin al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, principalii suspecţi în acest caz sunt doi studenţi ai acestei universităţi - un tânăr în vârstă de 20 de ani, din localitatea Haţeg, judeţul Hunedoara, şi o fată de aceeaşi vârstă, din Arad. Sâmbătă după-amiază, tânărul a fost găsit cu venele tăiate. El şi-a tăiat venele în momentul în care poliţiştii au descins într-un apartament din Timişoara, având informaţii că acesta s-ar ascunde acolo. În prezent, tânărul, care a fost operat, este internat sub pază.

Bărbatul ucis, de etnie romă, era din Timişoara, iar sâmbătă împlinea 65 de ani. El făcea parte din comitetul romilor care se ocupă de judecata ţigănească.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici