SUA intră în ziua cu cele mai mari reduceri din lume. Cum pot românii să cumpere haine, telefoane, televizoare cu până la 50% mai ieftine

În ciuda crizei economice prelungite,138 de milioane de americani sunt aşteptaţi să iasă la cumpărături, astăzi (de patru ori mai mulţi decât în 2009), iar luni este ziua celor mai ieftine achiziţii online, informează Gândul.

82 afișări
Imaginea articolului SUA intră în ziua cu cele mai mari reduceri din lume. Cum pot românii să cumpere haine, telefoane, televizoare cu până la 50% mai ieftine

SUA intră în ziua cu cele mai mari reduceri din lume. Cum pot românii să cumpere haine, telefoane, televizoare cu până la 50% mai ieftine (Imagine: Cătălina Filip/Mediafax Foto)

138 de milioane de americani sunt aşteptaţi să iasă la cumpărături, astăzi, în "Vinerea Neagră" - prima zi de vineri de după "Ziua Recunoştinţei" (ultima joi a lunii noiembrie) - în timp ce alte zeci de milioane vor face shopping online, luni, în "Cyber Monday". Această zi de luni este versiunea de pe internet a zilei de azi ("Black Friday") şi, împreună, cele două zile marcheză debutul sezonului de cumpărături de Crăciun din SUA.

De ce se calcă în picioare americanii pentru a intra în magazin? Simplu. Reducerile pot trece binişor de 50% în unele cazuri.

Află cum poţi să cumperi mai ieftin cu 50% din SUA pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici