Subsolul de la Spitalul CF2 din Capitală, inundat din cauza ploii. Circulaţie oprită la metrou

Din cauza ploii abundente care a căzut miercuri în Capitală, o cameră de la subsolul Spitalului CF2 a fost inundată şi s-a cerut intervenţia pompierilor, iar la staţiile de metrou Piaţa Victoriei 2 şi Gara de Nord 1 circulaţia trenurilor a fost întreruptă din cauza inflitraţiilor.

900 afișări
Imaginea articolului Subsolul de la Spitalul CF2 din Capitală, inundat din cauza ploii. Circulaţie oprită la metrou

Subsolul de la Spitalul CF2 din Capitală, inundat din cauza ploii. Circulaţie oprită la metrou

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, din cauza ploii torenţiale o cameră de la subsolul Spitalului CF2 a fost inundată, mai multe echipe fiind trimise pentru evacuarea apei.

"În acest moment sunt aproximativ 60 de intervenţii pentru extragerea apei din locuinţe", a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov pentru MEDIAFAX.

În cele mai multe cazuri, pompierii au fost solicitaţi pentru acumulări de apă în gospodării, în special în beciuri şi subsoluri. Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, probleme au fost pe strada Frumoasa,, strada Stănileşti, strada Manuel Porumbacu, strada Gioaciu,pe străzile Neajlovului, Grigore Romniceanu, Titulescu, leşti, Ioachim Gheorghe, Năvodari, pe Calea Giuleşti dar şi la Şcoala nr.3 din Bucureşti.

Din cauza ploii torenţiale, de peste 50 l/mp, s-au produs infiltraţii în tunelul de metrou, fiind întreruptă circulaţia între staţiile Piaţa Victoriei 2 şi Gara de Nord 1, anunţă METROREX.

"Astăzi, 29 iunie 2016, la ora 15:50, în tunelul de metrou dintre staţiile Piaţa Victoriei 2 şi Gara de Nord 1 spre staţia Piaţa Unirii 1, din cauza ploii torenţiale de peste 50 l/m2 abătute asupra Bucureştiului, s-au produs multiple infiltraţii în tunelul de metrou care au necesitat întreruperea circulaţiei între staţiile Piaţa Victoriei 2 şi Gara de Nord 1. Problema se va rezolva în cel mai scurt timp, echipele Metrorex lucrează în acest moment pentru remedierea situaţiei.", se arată într-un comunicat al METROREX.

Pe mai multe străzi din Capitală apa a depăşit 15 centimetri, ajungând până la portiera maşinii. La Gara de Nord din cauza unui scurtcircuit la tabloul electric, semafoarele nu mai funcţionează, anunţă Brigada Rutieră.

"Avem la faţa locului mai multe echipaje de poliţişti care dirijează traficul în acest moment, pentru a nu avea probleme", a declarat Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere din Bucureşti pentru MEDIAFAX.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici