Suceava: Doi tineri au fost înjunghiaţi în urma unui scandal izbucnit într-un restaurant

Doi tineri au fost înjunghiaţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui scandal izbucnit într-un restaurant din comuna Şcheia, în apropiere de municipiul Suceava, aceştia fiind transportaţi la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

196 afișări
Imaginea articolului Suceava: Doi tineri au fost înjunghiaţi în urma unui scandal izbucnit într-un restaurant

Suceava: Doi tineri au fost înjunghiaţi în urma unui scandal izbucnit într-un restaurant

Poliţiştii din comuna Şcheia au fost sesizaţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, că într-un restaurant din localitate a izbucnit un scandal, iar două persoane au fost înjunghiate cu un cuţit.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, în incinta restaurantului, între doi tineri din satul Şcheia şi doi clienţi ai localului a izbucnit un conflict. În conflict, cei doi tineri, de 23 şi 24 de ani, ambii din municipiul Suceava, au fost înjunghiaţi.

Răniţii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava, iar în urma investigaţiilor preliminare s-a stabilit că aceştia necesită intervenţii chirurgicale.

Cei doi tineri agresori sunt cercetaţi penal pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi vătămare corporală, iar in funcţie de rezultatul examinării medico-legale se va stabili încadrarea juridică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici