Suceava: Mesajul "Trăieşte", la mitingul electoral PSD de la Dumbrăveni, la care participă şi Ponta

Preşedintele PSD, Victor Ponta, participă, vineri după-amiază, la un miting electoral în comuna suceveană Dumbrăveni, unde pe pupitrul de pe scenă, de unde s-a adresat oamenilor, apare mesajul "Trăieşte" pe fond roşu.

283 afișări
Imaginea articolului Suceava: Mesajul "Trăieşte", la mitingul electoral PSD de la Dumbrăveni, la care participă şi Ponta

Suceava: Mesajul "Trăieşte", la mitingul electoral PSD de la Dumbrăveni, la care participă şi Ponta (Imagine: Tiberiu Bujdei/Mediafax)

Victor Ponta participă, vineri după-amiază, alături de Liviu Dragnea şi Daciana Sârbu, la un miting electoral la Dumbrăveni, el primind de la liderii locali ai PSD un steag roşu cu stema Moldovei.

Pe scena de la care liderii PSD s-au adresat oamenilor a fost amplasat un pupitru pe care apare mesajul "Trăieşte", pe fond roşu.

La mitingul electoral participă membri ai PSD din judeţele Suceava şi Botoşani.

Biroul Electoral Central emisese, până luni, 17 decizii în cazul folosirii denumirii USL pe afişele de campanie ale alianţei PSD-UNPR-PC, toate fiind în favoarea liberalilor. Toate deciziile BEC constată faptul că folosirea de către alianţa PSD-UNPR-PC a acronimului "USL" pe materialele de propagandă electorală încalcă legislaţia electorală privitoare la o campanie corectă, solicitând primarilor din judeţele în cauză să îndepărteze materialele electorale pe care apare acronimul USL.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că în situaţia în care social-democraţii vor fi nevoiţi să schimbe sloganul "USL trăieşte" ca urmare a deciziilor BEC, atunci va găsi o altă variantă care, cu alte cuvinte, să exprime exact acelaşi mesaj.

Pe afişele electorale ale PSD-UNPR-PC apărea mesajul "USL Trăieşte".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici