Suceava: O tânără obţine locuinţă prin ANL după 15 ani de la depunerea cererii

O tânără din Suceava a obţinut punctaj maxim pentru acordarea unei locuinţe prin ANL întrucât are depusă cererea în acest sens de 15 ani, respectiv din 1993, când avea 18 ani.

220 afișări
Imaginea articolului Suceava: O tânără obţine locuinţă prin ANL după 15 ani de la depunerea cererii

Suceava: O tânără obţine locuinţă prin ANL după 15 ani de la depunerea cererii (Imagine:Mediafax Foto)

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că mai mulţi solicitanţi de apartamente prin ANL vor beneficia de locuinţe în municipiu, acestea urmând să se acorde în funcţie de punctajul obţinut.

Cel mai mare punctaj, 66 de puncte, l-a obţinut o tânără, necăsătorită, în vârstă de 33 de ani, care a depus cererea de locuinţă în urmă cu 15 ani şi care a reînnoit-o de mai multe ori pe parcurs.

Lungu a arătat că tânăra a obţinut 29 de puncte numai din vechimea cererii, precizând că s-a luat în calcul doar perioada din 1998, când s-a înfiinţat ANL, până în prezent.

Potrivit sursei citate, în două cazuri de cereri de locuinţe pentru tineri a fost solicitat transferul cererii către altă persoană întrucât titularul a decedat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici