Suceava: Trei cetăţeni sirieni care au trecut fraudulos graniţa au fost prinşi de poliţiştii de frontieră

Trei cetăţeni sirieni cu vârste între 24 şi 27 de ani, care au trecut fraudulos frontiera din Ucraina pentru a ajunge în Spaţiul Schengen, au fost prinşi de poliţiştii de frontieră suceveni, fiind predaţi ulterior Centrului Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Rădăuţi.

215 afișări
Imaginea articolului Suceava: Trei cetăţeni sirieni care au trecut fraudulos graniţa au fost prinşi de poliţiştii de frontieră

Suceava: Trei cetăţeni sirieni care au trecut fraudulos graniţa au fost prinşi de poliţiştii de frontieră (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Potrivit Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, poliţiştii de frontieră de la SPF Rădăuţi au observat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu ajutorul aparaturii din dotare, în apropierea localităţii sucevene Baineţ, trei persoane care se deplasau dinspre frontiera de stat către interiorul ţării, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cele trei persoane, care nu vorbeau limba română, au fost reţinute de poliţiştii de frontieră pentru cercetări.

În urma verificărilor, s-a stabilit că este vorba de cetăţeni sirieni, cu vârste cuprinse între 24 şi 27 de ani, care au trecut fraudulos frontiera din Ucraina în Romania, cu scopul de a ajunge într-o ţară din Spaţiul Schengen.

Cei trei sirieni sunt cercetaţi pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat şi, întrucât au solicitat azil, au fost predaţi Centrului Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Rădăuţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici