Suceava: Un curier a reclamat că i s-au furat din maşină 11 plicuri în care erau peste 13.000 de lei

Un curier al unei firme din Bucureşti a reclamat, miercuri seară, la Poliţia Suceava că din maşina pe care o conducea i s-au furat peste 13.000 de lei, bani care erau puşi în 11 plicuri.

155 afișări
Imaginea articolului Suceava: Un curier a reclamat că i s-au furat din maşină 11 plicuri în care erau peste 13.000 de lei

Suceava: Un curier a reclamat că i s-au furat din maşină 11 plicuri în care erau peste 13.000 de lei

Potrivit Poliţiei judeţene Suceava, bărbatul care este curier la punctul de lucru din Suceava al unei firme din Bucureşti a reclamat, miercuri seară, că din autoturism i-au fost furate 11 plicuri cu bani.

Poliţiştii au verificat autoturismul şi au constatat că portierele sunt închise şi asigurate corespunzător, iar sistemele de asigurare nu fuseseră forţate.

Curierul susţine că a pus cele 11 plicuri cu bani sub scaunul dreapta, iar celelalte plicuri erau puse la vedere în interiorul maşinii.

Potrivit acestuia, miercuri a făcut mai multe curse, iar când a vrut să livreze o parte din plicurile cu bani a constatat lipsa acestora, valoarea totală a prejudiciului fiind de 13.622 de lei.

El a sesizat imediat conducerea firmei, dar a declarat furtul mai târziu, întrucât mai avea de livrat colete în regim de urgenţă.

Autoturismul este prevăzut cu două chei, una dintre acestea fiind lăsată în incinta societăţii, iar din declaraţia curierului a reieşit că portiera din stânga poate fi deschisă cu aproape orice tip de cheie.

Poliţiştii suceveni fac cercetări pentru stabilirea autorilor acestui furt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici