Suceava: Zece localităţi sunt în continuare nealimentate cu energie electrică

Zece localităţi din judeţul Suceava sunt în continuare nealimentate parţial cu energie electrică, duminică dimineaţă, din cauza avariilor provocate sâmbătă de vântul puternic, iar echipele E.On Moldova acţionează pentru remedierea defecţiunilor.

19 afișări

Purtătorul de cuvânt al E.On Moldova Sorin Munteanu a declarat corespondentului MEDIAFAX că duminică dimineaţă mai erau nealimentate parţial zece localităţi din judeţul Suceava: Muşeniţa, Dolheşti, Forăşti, Vadu Moldovei, Gura Solcii, Milişăuţi, Dorneşti, Bălcăuţi, Calafindeşti şi Rădăuţi.

"Echipele intervin astfel încât să fie reluată alimentarea cu energie electrică în toate localităţile. Estimăm că în cursul zilei va fi reluată alimentarea în toate localităţile afectate de condiţiile meteorologice", a spus Munteanu.

Sâmbătă, din cauza vântului puternic, în judeţul Suceava a fost afectată alimentarea cu energie electrică a 24 de localităţi.

Vântul puternic a creat probleme şi la Rădăuţi şi în municipiul Suceava, unde acoperişurile mai multor blocuri au fost smulse de rafale, pompierii intervenind şi la Gara Suceava Nord şi la Casa de Cultură din Suceava, unde s-au înregistrat astfel de incidente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici