Sucevean cu arsuri grave în urma unui incendiu provocat de trăsnet, dus cu un elicopter SMURD la Bucureşti

Un bărbat în vârstă de 38 ani din judeţul Suceava, care a suferit arsuri grave după ce gopodăria sa a fost cuprinsă, vineri seară, de un incendiu provocat de un trăsnet, a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul de Arşi din Bucureşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

99 afișări
Imaginea articolului Sucevean cu arsuri grave în urma unui incendiu provocat de trăsnet, dus cu un elicopter SMURD la Bucureşti

Sucevean cu arsuri grave în urma unui incendiu provocat de trăsnet, dus cu un elicopter la Bucureşti (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, incendiul a izbucnit vineri, la ora 23.30, la o gospodărie din localitatea Poiana Micului din comuna Mălini, care a fost lovită de un trăsnet, iar la sosirea pompierilor ardea adăpostul de animale, cu pericol de propagare la casa de locuit.

În timp ce încerca să salveze un animal din adăpostul cuprins de flăcări, proprietarul a suferit arsuri de gradul doi şi trei pe aproximativ 70 la sută din suprafaţa corpului.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, iar după ce a fost stabilizat a fost transferat la Iaşi, de unde a fost preluat de un elicopter SMURD şi adus la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale şi au reuşit să stingă incendiul după aproximativ o oră şi jumătate.

În incendiu au ars adăpostul de animale şi circa trei tone de fân.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici