Sudorii bat inginerii, iar instalatorii câştiga peste profesori! Meserii bănoase fără studii superioare!

In ultimii ani, majoritatea absolvenţilor de liceu a urmat o facultate, în speranţa că o diplomă de studii superioare sau de master reprezintă cheia către un salariu în euro şi cu multe zerouri. Şi pentru o perioadă, în care cuvântul de ordine a fost dezvoltare pe toate planurile, a mers, potrivit www.incont.ro.

310 afișări
Imaginea articolului Sudorii bat inginerii, iar instalatorii câştiga peste profesori! Meserii bănoase fără studii superioare!

Sudorii bat inginerii, iar instalatorii câştiga peste profesori! Meserii bănoase fără studii superioare! (Imagine: Radu Vioreanu/Mediafax Foto)

În prezent, însă, angajatorii se uită mai degrabă la ceea ce ştii să faci decât la teancul de diplome cu care te prezinţi la interviu. Şi astfel, un sudor a ajuns să câştige mai bine decât un inginer, iar un faianţar poate avea un salariu mai mare decât un absolvent de studii superioare.

Citeşte mai multe despre meserii bănoase pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici