Surpriză neplăcută pentru un cuplu din Constanţa care a cumpărat un bichon maro. Ce a descoperit când l-a spălat

Un cuplu din Constanţa care a cumpărat un bichon maro a avut o surpriză neplăcută la prima baie. Sub duş, blana bichonului a devenit albă, ceea ce înseamnă că a fost vopsită în aşa fel încât câinele să fie vândut mai scump.

4273 afișări
Imaginea articolului Surpriză neplăcută pentru un cuplu din Constanţa care a cumpărat un bichon maro. Ce a descoperit când l-a spălat

Sursă foto: Profimedia

Un cuplu de tineri din Constanţa a avut o surpriză neplăcută atunci când a făcut baie pentru prima dată puiului de bichon pe care tocmai ce îl cumpărase.

Sub apa duşului, familia a constatat că blana bichonului se decolorează şi că exemplarul achiziţionat nu este, de fapt, maro, ci alb.

Stăpânii au filmat întregul moment şi au făcut publică înregistrarea care a ajuns astfel pe pagina unei clinici veterinare private din Constanţa, devenind foarte repede virală.

Câinele fusese cumpărat de la persoane neautorizate. Exemplarele de bichon maro sunt foarte rare şi, din acest motiv, foarte scumpe comparativ cu exemplarele albe. Un pui de bichon maro poate ajunge şi până la 2000 de lei.

„Ce mai fac samsarii ca să vândă <bichoni> şi nu numai! Si pentru a evita 1000 de comentarii inutile referitor la lipsa clinicii de profesionalism versus actul de spălare al căţelului, filmuleţul a fost făcut şi transmis către noi de <cumpărător>”, este mesajul care însoţeşte videoclipul pe pagina de Facebook a clinicii veterinare din Constanţa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici