Sursă ucraineană: 440 de copii au fost ucişi de la începutul războiului

440 de copii ucraineni au fost ucişi de la începutul războiului, anunţă autorităţile din Ucraina.

89 afișări
Imaginea articolului Sursă ucraineană: 440 de copii au fost ucişi de la începutul războiului

Copii nevoiţi să se refugieze din calea războiului

Sute de copii au murit în atacurile ruseşti din ultimele nouă luni, a anunţat Parchetul General al Ucrainei, potrivit Sky News.

Procurorii au declarat că 440 au murit şi peste 847 au fost răniţi.

Miercuri, de exemplu, o fată a murit şi alta a fost rănită la Kiev în urma unor atacuri cu rachete ruseşti.

Cu o zi înainte, un băiat de 13 ani a fost grav rănit în satul Antonivka, regiunea Herson, după ce un proiectil a lovit o maşină.

Copiii au fost cei mai afectaţi în estul regiunii Doneţk şi în Harkov, Kiev, Nikolaiv şi Zaporojia. Cifrele prezentate de autorităţile ucrainene nu pot fi verificate din surse independente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
copii,
război,
ucraina

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici