Suspectul în cazul crimei din pădurea Băneasa a fost arestat preventiv

Tribunalul Bucureşti a decis, joi seară, arestarea preventivă pentru 29 de zile a tânărului suspectat că în urmă cu două săptămâni a omorât o prostituată la marginea Pădurii Băneasa, în apropierea Academiei de Poliţie.

223 afișări
Imaginea articolului Suspectul în cazul crimei din pădurea Băneasa a fost arestat preventiv

Suspectul în cazul crimei din pădurea Băneasa a fost arestat preventiv (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti l-au reţinut pe Marin Dumitru pentru omor deosebit de grav şi tâlhărie, după ce acesta a fost prins, miercuri noapte, după două săptămâni de la comiterea crimei.

Instanţa Tribunalului Bucureşti a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Marin Dumitru, la cererea procurorilor. Decizia poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

Procurorii îl acuză pe Marin Dumitru că în 31 octombrie, în jurul orelor 15.30-16.00, în pădurea Băneasa, a lovit-o de mai multe ori în cap cu pumnii şi cu un ciocan pe R.M., în vârstă de 30 de ani, provocându-i leziuni în urma cărora a decedat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici