Susţinere neaşteptată. Sindicatul Romatsa se alătură protestului pentru autostrăzi şi suspendă activitatea pentru 15 minute

Sindicatul Romatsa susţine mişcarea de protest din 15 martie, ora 15.00, pentru 15 minute, purtând banderole albe, informează un comunicat al sindicatului.

7287 afișări
Imaginea articolului Susţinere neaşteptată. Sindicatul Romatsa se alătură protestului pentru autostrăzi şi suspendă activitatea pentru 15 minute

Sindicatul Romatsa se alătură protestului pentru autostrăzi

Organizaţia spune că susţine normalitatea - construcţia de autostrăzi şi de şosele la standarde europene, susţinerea profesorilor, susţinerea medicilor, susţinerea specialiştilor din toate domeniile de activitate, susţinerea dezvoltăroo prin şi pentru o viaţă normală bazată pe muncă şi răsplată, precum şi susţinerea bazată pe merite.

„Susţinem crearea unei economii sănătoase, susţinem independenţa sistemului judiciar, susţinem confiscarea averilor celor care nu pot doveedi proveninţa acestora, susţinem construcţia de spitale şi şcoli la standarde europene, susţinem adoptarea urgentă de măsuri pentru oprirea plecării tinerilor din ţară”, arată sindicatul, care apreciază că direcţia spre care se îndreaptă România se îndepărtează de valorile comune ale UE.

Afaceristul Ştefan Mandachi, din Suceava, care a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova, i-a provocat pe români să se alăture protestului lui: să oprească activitatea în 15 martie, la ora 15, timp de 15 minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici