Sute de familii din 13 localităţi vasluiene, fără energie electrică din cauza vijeliilor

Sute de familii din 13 localităţi vasluiene au rămas fără energie electrică, vineri, din cauza ploilor torenţiale din ultimele 24 de ore, intervenţia echipelor E.ON Moldova fiind îngreunată de drumurile greu accesibile din zonele respective.

162 afișări

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, 264 de gospodării din 13 localităţi, în special din jumătatea de sud a judeţului Vaslui, nu aveau energie electrică, vineri seară, din cauza defecţiunilor apărute în reţelele de joasă tensiune.

Cea mai afectată este localitatea Tomşa, comuna Hoceni, unde peste 180 de consumatori au rămas fără curent din cauza unei defecţiuni apărute la un post de transformare.

"Mai multe echipe de intervenţie ale E.ON Moldova se află în teren pentru remedierea defecţiunilor, însă nu putem preciza când vor fi realimentaţi consumatorii rămaşi fără curent. Intervenţia în zonele rămase fără energie electrică se face greoi din cauza drumurilor greu accesibile, pe fondul ploilor torenţiale din ultimele 24 de ore care au afectat căile de acces", a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Radu Benchea.

Potrivit sursei citate, cele 13 localităţi în care existau consumatori parţial fără energie electrică sunt Chetrosu, Fruntişeni, Pogoneşti, Floreşti, Hălăceşti, Igeşti, Bogdăniţa, Tutova, Puieşti, Vetrişoaia, Rânzeşti, Murgeni şi Tomşa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici