Sute de kilograme de articole pirotehnice, confiscate în Vâlcea în urma unei percheziţii

Poliţiştii din Vâlcea au confiscat vineri 630 de kilograme de articole pirotehnice în urma unei percheziţii făcute în locuinţa unui bărbat din localitatea Călimăneşti.

128 afișări
Imaginea articolului Sute de kilograme de articole pirotehnice, confiscate în Vâlcea în urma unei percheziţii

Sute de kilograme de articole pirotehnice, confiscate în Vâlcea în urma unei percheziţii

Poliţiştii Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, au făcut vineri o percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat de 61 de ani, din localitatea Călimăneşti, bănuit pentru deţinerea şi comercializarea de articole pirotehnice, fără a fi autorizat în acest sens.

În urma verificărilor, la domiciliul, precum şi în magazinul situat in perimetrul locaţiei percheziţionate, a fost descoperită o cantitate de 630 de kg de articole pirotehnice din categoriile P1, F1, F2 şi F3, care sunt interzise la deţinere şi comercializare.

Valoarea acestora este estimată la aproximativ 30.000 de lei.

Întreaga cantitate de materiale pirotehnice a fost ridicată în vederea confiscării.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni prevăzute de Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive, republicată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici