Sute de militari au participat la primul exerciţiu multinaţional din 2021 din Marea Neagră

  • Forţele Navale Române au organizat şi au condus primul exerciţiu multinaţional din anul 2021, desfăşurat în Marea Neagră.
  • Au luat parte peste 600 de militari români şi străini, cu 11 nave militare, nouă aparate de zbor, o autospecială de intervenţie pirotehnică şi un robot subacvatic telecomandat.
1272 afișări
Imaginea articolului Sute de militari au participat la primul exerciţiu multinaţional din 2021 din Marea Neagră

Sursa foto: Mediafaxfoto

Comandamentul Flotei din Constanţa a coordonat exerciţiul care s-a desfăşurat pe mare, pe uscat şi în aer. La manevre au participat militari din Franţa, Grecia, Spania, Turcia, Statele Unite ale Americii şi România.

„Poseidon21 reprezintă un exerciţiu multinaţional cu un grad de complexitate ridicat şi urmăreşte utilizarea optimă a capabilităţilor NATO pentru consolidarea capacităţii de reacţie rapidă a Alianţei, în contextul schimbărilor continue ale mediului de securitate regional”, au explicat reprezentanţii Forţelor Navale Române.

În timpul exerciţiului au fost respectate toate măsurile luate pentru prevenirea infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici