Sute de oameni s-au îmbulzit să prindă produsele la ofertă ale unui supermarket. Oferta care a creat haos în magazin | FOTO

Sute de persoane s-au îmbulzit într-un magazin din Botoşani pentru a prinde ofertele anunţate de reprezentanţii supermarketului. Zeci de oameni au ajuns în parcarea complexului încă de la prima oră a dimineţii, iar magazinul s-a umplut ochi imediat după deschidere.

5422 afișări
Imaginea articolului Sute de oameni s-au îmbulzit să prindă produsele la ofertă ale unui supermarket. Oferta care a creat haos în magazin | FOTO

Sute de oameni s-au îmbulzit să prindă produsele la ofertă ale unui supermarket. Oferta care a creat haos în magazin | FOTO

Oferta care i-a pus pe jar pe botoşăneni a apărut atât în spaţiile de promovare din magazin, cât şi pe Facebook. Reprezentanţii magazinului au anunţat reduceri la sute de produse nealimentare.

Reclama a fost convingătoare, astfel că sute de locuitori ai oraşului Botoşani s-au îmbulzit să prindă produsele aflate la reducere. Rafturile magazinului s-au golit rapid, iar angajaţii au fost nevoiţi să aducă marfă din depozit sau de la alte magazine din oraş.

Numeroase imagini din magazin au ajuns pe Facebook, iar românii au comentat ironic îmbulzeala de la Botoşani.

„Vă place? Dovadă clară că o ducem bine”, a scris un utilizator de Facebook, „Românul, spirit gregar!”, a spus un altul, care a fost completat de o femeie. „Doamne fereşte, a înnebunit lumea!”.

„E ca atunci când au fost reduceri la tigăi!”, a adăugat o altă femeie pe reţeaua de socializare, în timp ce o botoşăneancă încearcă să vadă partea plină a paharului: „Concluzia? Nu suntem chiar aşa săraci cum se spune şi nici muritori de foame cum zic unii”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici