Tabăra Năvodari, închisă până la rezolvarea problemelor sanitare

Activitatea taberei Năvodari, incluzând cantina şi spaţiile de cazare, va fi suspendată integral, iar conducerea unităţii va fi obligată să îndeplinească criteriile igienico-sanitare înainte de a solicita o nouă autorizare de funcţionare, a anunţat, la Guvern, ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu.

2 afișări
Imaginea articolului Tabăra Năvodari, închisă până la rezolvarea problemelor sanitare

Activitatea taberei Năvodari, suspendată integral până la rezolvarea problemelor sanitare

El a afirmat că ministrul Educaţiei a plecat spre Năvodari pentru a identifica, împreună cu prefectura, soluţii de rezolvare a problemelor în noul context.

Nicolăescu a arătat că pentru tabăra de la Năvodari s-a cerut încă din 8 iulie reautorizarea sanitară, dar avizul de funcţionare nu a fost acordat din cauza unor nereguli, unitatea continuând însă să funcţioneze.

Ministrul Sănătăţii a mai afirmat, că reprezentanţii Inspecţiei Sanitare de Stat, ai Autorităţii Sanitar-Veterinare şi ai Autorităţii pentru Protecţia Consumatorului se vor întâlni, joi, pentru a stabili un plan de acţiuni în care să fie verificate, până la sfârşitul lunii iulie, toate taberele din ţară, nu numai de pe litoral.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici