Tabere remediale pentru elevi. Sorin Cîmpeanu, despre „şcoala” din luna august

  • Ministerul Educaţiei susţine organizarea în luna august a taberelor de vară în care să se poată desfăşura ore remediale.
  • Taberele de vară cu ore remediale se vor organiza prin iniţiative locale, transmite Sorin Cîmpeanu.
  • Potrivit ultimelor date, 270 de elevi sunt raportaţi cu COVID, din totalul celor peste 2,7 milioane care au putut merge la şcoală.
839 afișări
Imaginea articolului Tabere remediale pentru elevi. Sorin Cîmpeanu, despre „şcoala” din luna august

Sorin Cîmpeanu: Ministerul Educaţiei susţine organizarea taberelor de vară în care să se facă ore remediale

Ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu susţine că luna august este una de vacanţă, „binemeritată în egală măsură pentru cadre didactice şi elevi”.

„Totuşi, acolo unde se va dori, din partea şcolii, din partea profesorilor, din partea elevilor şi cu acordul părinţilor, se vor organiza evenimente de genul tabără de vară, pe parcursul cărora se vor putea organiza ore remediale. Este însă un lucru pe care Ministerul Educaţiei îl susţine acolo unde vor exista iniţiative locale”, a spus Sorin Cîmpeanu.

Ministrul Educaţiei a anunţat că, potrivit ultimelor date, 270 de elevi sunt raportaţi cu Covid, din totalul celor peste 2,7 milioane care au putut merge la şcoală.

„Este vorba de un procent de 1 la 10.000 la nivel naţional. În Bucureşti avem un număr de peste 40 de infectări din totalul elevilor care învaţă în Bucureşti. Deci procentul este mult sub cel naţional, sub rata de infectare la nivel naţional, care este de circa 0,7. În sistemul de educaţie este de 1 la 10.000”, a mai spus Cîmpeanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici