Tânăr bătut şi legat, găsit la marginea unei păduri, unde a stat aproape 48 de ore

Poliţiştii constănţeni au deschis o anchetă după ce, duminică după-amiază, un cioban a găsit, la marginea unei păduri, un tânăr de 18 ani, care era bătut şi legat, iar suspecţii în acest caz sunt alţi doi tineri.

70 afișări
Imaginea articolului Tânăr bătut şi legat, găsit la marginea unei păduri, unde a stat aproape 48 de ore

Tânăr bătut şi legat, găsit la marginea unei păduri, unde a stat aproape 48 de ore (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa spun că vineri după-amiază un tânăr de 18 ani, din comuna constănţeană Darabani, a plecat împreună cu doi amici şi cu o fată, cu maşina, spre Borcea (Călăraşi).

Pe drum, în apropierea unei liziere de la marginea comunei Castelu, cei doi băieţi l-au bătut şi l-au legat pe tânărul de 18 ani, după care au plecat mai departe, abandonând victima acolo.

Tânărul de 18 ani a fost găsit duminică după-amiază de către un cioban, după aproape 48 de ore petrecute afară în frig, şi a fost transportat la spital.

El a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în stare gravă, cu multiple leziuni la cap şi torace, fiind supus şi unei intervenţii chirurgicale.

Potrivit medicilor, luni dimineaţă starea tânărului era stabilă, viaţa sa nefiind în pericol.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, inspectorul Gelu Manolescu, a declarat luni că, după ce au ajuns la Borcea, cei doi tineri care şi-au agresat amicul au fost reţinuţi de poliţiştii călărăşeni, fiind acuzaţi de comiterea unui viol ale cărui victime au fost două adolescente.

Anchetatorii încearcă să afle care este motivul pentru care tânărul a fost bătut, legat şi abandonat la marginea pădurii, una dintre variante fiind că acesta ştia despre violul comis de cei doi şi ar fi vrut să meargă la poliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici