Tânăr, căutat de poliţişti după ce a omorât un coleg şi a rănit grav un altul

Un bărbat a murit şi altul a ajuns la spital în stare gravă, sâmbătă seară, după ce un tânăr cu care locuiau într-o casă din localitatea ilfoveană Jilava i-a bătut, apoi i-a incendiat, acesta fiind dat în urmărire generală, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Ilfov, Cristina Goliş.

60 afișări
Imaginea articolului Tânăr, căutat de poliţişti după ce a omorât un coleg şi a rănit grav un altul

Tânăr, căutat de poliţişti după ce a omorât un coleg şi a rănit grav un altul

Subinspectorul Cristina Goliş a declarat, pentru MEDIAFAX, că sâmbătă, în jurul orei 20.30 a fost anunţat un incendiu la un imobil din Jilava.

La faţa locului s-au deplasat iniţial poliţişti, care au găsit într-o cameră trupul parţial carbonizat al unui bărbat, identificat ca fiind Virgil Mimara, de 50 de ani, din Jilava, iar într-o altă cameră au descoperit un alt bărbat - Constantin Straculenco, de 53 de ani -, bătut, intoxicat cu fum, dar încă în viaţă. Acesta din urmă a fost transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală.

Anchetatorii au stabilit că cei doi locuiau împreună cu Mihai Cuciureanu, de 24 de ani, din Vaslui, într-o casă cedată "de milă" de un bărbat din Jilava. Totodată, poliţiştii au stabilit că, din motive încă necunoscute, tânărul i-a bătut pe cei doi, apoi a incendiat casa, probabil în încercarea de a şterge urmele faptelor sale.

Agresorul, care a mai fost condamnat pentru tâlhărie, lovire şi alte violenţe, a fost dat în urmărire generală.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov a precizat că Mihai Cuciureanu va fi acuzat de omor deosebit de grav, urmând ca, în funcţie de durata de spitalizare şi gravitatea rănilor bărbatului internat, să se mai adauge şi tentativă de omor sau lovire şi alte violenţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici