Tânăr cercetat după ce a încercat să intre în Tribunalul Dâmboviţa cu un briceag

Un tânăr în vârstă de 21 de ani este cercetat în libertate de procurori după ce a încercat să intre în clădirea Tribunalului Dâmboviţa cu un briceag, acesta susţinând că uitase că are arma albă asupra sa.

109 afișări
Imaginea articolului Tânăr cercetat după ce a încercat să intre în Tribunalul Dâmboviţa cu un briceag

Tânăr cercetat după ce a încercat să intre în Tribunalul Dâmboviţa cu un briceag (Imagine: Catalina Filip/Mediafax foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, în momentul trecerii prin sistemul de supraveghere a accesului în Tribunalul Dâmboviţa s-a declanşat sistemul de avertizare sonoră aferent portului unui obiect metalic, iar la a doua prezentare a scos briceagul, susţinând că uitase că îl are asupra sa.

"Jandarmii aflaţi în serviciul de supraveghere şi ordine publică la Tribunalul Dâmboviţa au depistat, marţi, o persoană care, în momentul trecerii prin sistemul de supraveghere a accesului în instituţie a declanşat sistemul de avertizare sonoră aferent portului unui obiect metalic. Astfel, jandarmii i-au solicitat bărbatului să prezinte pentru control toate obiectele pe care le are. Când a încercat să treacă din nou prin sistemul de detecţie a metalelor tânărul în vârstă de 21 ani a scos din buzunar un briceag metalic, susţinând că a uitat că îl are asupra sa", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, locotenent Ciprian Vătăşelu.

Jandarmii au întocmit pe numele tânărului actele procedurale premergătoare începerii urmăririi penale, el fiind acuzat de "port fără drept de obiecte anume confecţionate pentru tăiere sau împungere, în localul instituţiilor publice".

Cazul este cercetat de către procurorii Parchetului Judecătoriei Târgovişte.

Ancheta continuă cu tânărul în stare de libertate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici