Tânăr de 17 ani anunţat dispărut, după ce a plecat la muncă şi nu s-a mai întors acasă

Poliţiştii din Dolj au început, luni, căutările unui tânăr de 17 ani, din Filiaşi, care nu a mai ajuns acasă după ce a plecat la muncă, împreună cu alte două persoane, într-o localitate din apropierea Craiovei.

971 afișări
Imaginea articolului Tânăr de 17 ani anunţat dispărut, după ce a plecat la muncă şi nu s-a mai întors acasă

Tânăr de 17 ani anunţat dispărut, după ce a plecat la muncă şi nu s-a mai întors acasă

Potrivit IPJ Dolj, tânărul de 17 ani, din Filiaşi a plecat de acasă, duminică, împreună cu alte două persoane, susţinând că se duce la muncă într-o localitate din apropierea Craiovei, fără a specifica numele acesteia.

Rudele tânărului le-au declarat, luni, poliţiştilor că acesta nu are la el telefon mobil.

Tânărul se numeşte Tănase Petrişor, are 1,60 metri înălţime, păr şaten, tuns scurt şi constituţie astenică.

Potrivit poliţiştilor, în momentul dispariţiei purta pantaloni de culoare albastră, pulover negru şi pantofi sport albi, cu dungi negre.

„Poliţiştii au demarat activităţile de căutare în vederea depistării tânărului, acesta fiind dat în urmărire. Persoanele care deţin informaţii sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112”, au declarat reprezentanţii IPJ Dolj.

Taguri:
tânăr,
dispariţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici