Tânăr de 19 ani, arestat pe Aeroportul Otopeni în cazul pistolului furat din Voluntari

  • Un bărbat de 19 ani a fost arestat joi pe Aeroportul Otopeni.
  • Acesta era dat în urmărire pentru furt şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, în dosarul care vizează furtul unui pistol, a cartuşelor aferente şi a unor bijuterii, dintr-o locuinţă din Voluntari.
433 afișări
Imaginea articolului Tânăr de 19 ani, arestat pe Aeroportul Otopeni în cazul pistolului furat din Voluntari

Tânăr de 19 ani, arestat pe Aeroportul Otopeni în cazul pistolului furat din Voluntari

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov au fost informaţi, joi, de poliţiştii de frontieră cu privire la faptul că pe Aeroportul Bucureşti Otopeni a fost depistat un bărbat de 19 ani, urmărit la nivel naţional, care s-a deplasat cu o aeronavă pe ruta Bruxelles- Bucureşti.

În acest context, poliţiştii au pus în aplicare mandatul de arestare preventivă în lipsă, emis de către Judecătoria Buftea pe numele bărbatului de 19 ani, bănuit de comiterea faptei de furt calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, în cauză fiind sesizată la data de 6 ianuarie, sustragerea unui pistol, a cartuşelor aferente şi a unor bijuterii, dintr-o locuinţă situată în oraşul Voluntari.

Un bărbat, fost ofiţer SRI, a sesizat, la începutul anului, faptul că, persoane necunoscute i-au sustras din locuinţa situată în oraşul Voluntari mai multe bijuterii, un pistol letal şi 24 de cartuşe.

În acest caz mai sunt cercetaţi alţi trei bărbaţi. Arma şi cartuşele au fost descoperite într-un lac.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici