Tânăr preluat în stare critică de un elicopter SMURD după ce a fost lovit în cap cu o sapă

Un tânăr de 38 de ani, din localitatea vasluiană Rafaila, a fost preluat în stare critică, miercuri seară, de un elicopter SMURD şi transportat la un spital din Iaşi, după ce a fost lovit cu o sapă în cap în urma unor certuri avute cu un consătean din cauza unei suprafeţe de teren.

258 afișări
Imaginea articolului Tânăr preluat în stare critică de un elicopter SMURD după ce a fost lovit în cap cu o sapă

Tânăr preluat în stare critică de un elicopter SMURD după ce a fost lovit în cap cu o sapă (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Potrivit primelor cercetări desfăşurate de poliţiştii vasluieni, conflictul dintre cei doi bărbaţi, soldat cu rănirea gravă a unuia dintre ei, a avut loc pe un câmp din apropierea localităţii Rafaila, în încercarea stabilirii graniţei dintre suprafeţele de teren pe care aceştia le aveau, transmite corespondentul MEDIAFAX.

De fapt, tânărul de 38 de ani cumpărase recent o suprafaţă de teren şi, după ce l-a luat pe consăteanul său de acasă, au mers împreună în zona unde erau terenurile.

"Cei doi bărbaţi nu s-au înţeles în privinţa delimitării zonei astfel încât unul dintre ei a luat sapa cu care mersese pe câmp şi, potrivit propriilor afirmaţii, a aruncat spre tânărul de 38 de ani, provocându-i o leziune gravă la cap. În funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimei se va face şi încadrarea juridică a faptei în ceea ce-l priveşte pe autor, un bărbat în vârstă de 43 de ani", a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

Preluat de o ambulanţă, tânărul de 38 de ani a fost transportat până pe un câmp din apropierea municipiului Vaslui, de unde a fost preluat în stare critică de un elicopter SMURD şi dus la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici