Tânăr rănit la picior în timpul unei drumeţii cu bicicleta, recuperat din munţi de salvamontişti

Un tânăr de 15 ani care se afla în drumeţie pe bicicletă în zona Vârfului Igniş şi care s-a rănit la un picior a fost recuperat duminică de salvamontiştii din Maramureş.

173 afișări
Imaginea articolului Tânăr rănit la picior în timpul unei drumeţii cu bicicleta, recuperat din munţi de salvamontişti

Potrivit Salvamont Maramureş, tânărul era în drumeţie cu bicicleta împreună cu un grup de turişti şi a căzut, suferind un traumatism la piciorul stâng. Accidentul a avut loc în zona Vârfului Igniş.

Salvamontiştii au ajuns la băiat, i-au acordat primul ajutor şi l-au coborât până la baza Salvamont.

Tânărul a fost preluat de părinţi, care au refuzat transportul la spital.

Salvamontiştii anunţă că rămân în apropierea bazei Salvamont şi vor efectua patrulări preventive în zonă, unde sunt mulţi turişti ieşiţi pe munte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici