Tânărul desfigurat de taximetrişti în Galaţi, despre starea sa: Am maxilarul fracturat, hemoragie internă la ochi, vânătăi pe abdomen

Tânărul bătut de mai mulţi taximetrişti la Galaţi declară că a avut un conflict verbal cu un şofer de taxi, în urma căruia a trântit portbagajul maşinii acestuia. În acel moment, taximetristul a chemat ajutoare şi toţi „au sărit” pe el „cu răngi, bâte” şi l-au pus la pământ.

1408 afișări
Imaginea articolului Tânărul desfigurat de taximetrişti în Galaţi, despre starea sa: Am maxilarul fracturat, hemoragie internă la ochi, vânătăi pe abdomen

Tânărul bătut cu bestialitate de taximetriştii din Galaţi, PRIMELE declaraţii:

La câteva zile de la producerea incidentului deosebit de violent, tânărul a povestit ce s-a întâmplat în faţa zonei de agrement din oraşul Galaţi.

El a declarat că a avut un conflict cu un taximetrist căruia i-a trântit portbagajul maşinii. Şoferul a chemat ajutoare prin staţie şi în câteva minute la faţa locului s-au adunat numeroşi taximetrişti care l-au înconjurat şi bătut pe clientul recalcitrant.

„Eu am chemat un taxi după terminarea petrecerii. Am rămas doar cu un prieten. Taxiul a venit, ne-a aşteptat, am urcat cu bagajele. Aveam o sacoşă mai voluminoasă şi nu i-a convenit că era murdară, era foarte mare şi nu i se închidea lui porbagajul. Am mai avut şi o boxă, am încărcat-o. S-a dat jos şi tot aşa şi mi-a spus că nu se închide portbagajul. I-am spus <bine, o bag în maşină>, nu i-a convenit. I-am zis <bine pleacă, lasă-mă în pace, eu chem altă maşină>. Când mi-am scos toate bagajele, nu s-a închis portbagajul din prima şi l-am mai trântit odată. El s-a dat jos şi mi-a spus că-i stric maşina. A întors maşina şi a dat prin staţie. Între timp, au venit multe maşini de la firmă. S-a întors şi el, mi-a dat primul pumn şi apoi au sărit toţi pe mine cu răngi, bâte, m-au pus la pământ, mi-au dat cu picioarele, cu pumnii, cu tot ce au apucat. Prietenul meu a reuşit să scape şi a sunat la Poliţie. Am rămas singur. Telefonul mi-a căzut, eram tras în toate părţile şi mi l-au luat”, a declarat vineri presei tânărul.

Acesta a spus că la faţa locului au venit echipaje de la Poliţie şi SMURD. Echipa medicală l-a transportat la spital, unde a aflat că are maxilarul fracturat şi hemoragie internă.

„M-au lăsat acolo, a venit Poliţia, a venit SMURD-ul şi m-au dus la spital. Am fost la Medicină Legală, mi-am scos certificat, am primit 18 zile de îngrijiri medicale. Am maxilarul fracturat, un fel de hemoragie internă la ochi, am vânătăi pe abdomen, spatele mă doare tare”, a spus victima.

Cinci dintre taximetriştii bănuiţi că l-au bătut pe tânăr sunt cercetaţi în stare de libertate.

O anchetă a început şi în firma pentru care lucrează şoferii, reprezentanţii societăţii anunţând că intenţionează să renunţe la şoferii implicaţi în scandal.

„În urma incidentului mediatizat se desfăşoară o anchetă atât internă, cât şi a organelor abilitate. Cum scuzele în astfel de situaţii sunt de prisos, vă asigurăm că vor fi aplicate cele mai aspre măsuri, mai exact eliminarea din firmă”, au anunţat reprezentanţii societăţii de taximetrie.

Şi reprezentanţii administraţiei locale din Galaţi au luat atitudine şi au vorbit despre retragerea licenţelor tuturor maşinilor care apar în imaginile video.

Tânărul de 19 ani a fost bătut crunt de mai mulţi taximetrişti în oraşul Galaţi, după ce între el şi taximetristul care-l ducea acasă de la serbarea zilei sale de naştere s-a iscat un conflict. Şoferul de taxi a chemat ajutoare şi mai mulţi colegi de la firmă au ajuns în zonă. Aceştia l-au bătut crunt pe tânăr, întreaga scenă fiind filmată de o cameră video stradală. În urma bătăii, victima a fost grav rănită şi are nevoie de 18 zile de îngrijiri medicale. În altercaţie, care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un complex de agrement, tânărului i-a căzut telefonul mobil din buzunar, care a dispărut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici