Video Tânărul împuşcat la Roma şi unul din răniţi sunt din comuna gălăţeană Ghidigeni

Tânărul împuşcat în cap şi unul dintre cei doi tineri răniţi în reglarea de conturi de la Roma sunt din comun gălăţeană Ghidigeni .

16 afișări

Florin Batog, tânărul de 20 de ani împuşcat în stil mafiot la Roma, plecase în luna mai în Italia. Orfan, tânărul fusese crescut de o mătuşă cu care a vorbit ultima oară la telefon vinerea trecută.

"Mi-a zis să nu am grijă că-mi trimite bani de lemne. Asta a fost ultima discuţie", susţine Maria Batog, mătuşa lui Florin. Acesta spune că nepotul ei muncea în construcţii şi nu-şi explică în vreun fel cauza morţii.

În acelaşi incident a fost grav rănit şi Daniel Stoica (24 de ani), tot din Ghidigeni.

"Joi plecase în Italia, cu nevasta. Avea un proces (în România, n.r.) şi duminică trebuia să se întoarcă. Mi-a zis că munceşte şi duminică vine acasa, la proces, apoi n-a mai sunat", susţine Doiniţa Stoica, mama lui Daniel.

Cel de-al doilea rănit în reglarea de conturi de joi, din Italia, este originar din comuna vrânceană Pufeşti, iar familia acestuia spune că nu a fost anunţată de vreo autoritate în legătură cu ce i s-a întâmplat tânărului. El se numeşte Mircea Sava (18 ani), este plecat din România de aproximativ doi ani de zile şi a fost grav rănit, joi, el fiind internat într-un spital din Roma.

În noaptea de miercuri spre joi, trei români au fost acostaţi într-o piaţă din apropierea staţiei de metrou Nomentana, din Roma, de un alt grup de bărbaţi. Potrivit martorilor, citaţi de publicaţia "La Republica", atacatorii l-au pus pe unul dintre români să îngenuncheze, după care au deschis focul, iar unul dintre gloanţe l-a nimerit în tâmplă. Forţele de ordine, alertate de un bărbat care a sunat la numărul de urgenţă 112, au descoperit cadavrul unui tânăr de aproximativ 20 de ani.

Cei doi tineri răniţi au fost transportaţi de urgenţă la spitalele Policlinico Umberto I şi Sandro Pertini. Starea lor este critică din cauza leziunilor la organele interne, unul fiind impuşcat în torace, iar celălalt în abdomen. La efectuarea cercetărilor judiciare, alături de Echipa Mobilă de investigaţii a poliţiei de stat din Roma participă şi un ofiţer din cadrul poliţiei române.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici