Târgul de Paşti din Sibiu se deschide pe 26 aprilie

  • Piaţa Mare din Sibiu va găzdui, între 26 aprilie şi 7 mai, Târgul de Paşti 2024.
  • Pe lângă produsele artizanale şi culinare oferite spre vânzare, târgul va cuprinde şi un spaţiu dedicat copiilor.
157 afișări
Imaginea articolului Târgul de Paşti din Sibiu se deschide pe 26 aprilie

Târgul de Paşti din Sibiu se deschide pe 26 aprilie. Foto: Facebook / Targul de Pasti din Sibiu

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, vizitatorii vor putea descoperi o gamă largă de produse artizanale, ce reflectă talentul şi creativitatea expozanţilor. Bijuterii lucrate manual, obiecte decorative, produse de olărit şi o varietate de cărţi şi felicitări create cu grijă sunt doar câteva dintre opţiunile disponibile pentru cei ce caută cadouri unice şi pline de sens.

Deosebite vor fi şi tablourile lucrate manual, cu păpuşi din macrameu, ce adaugă o notă de originalitate şi farmec târgului, demonstrând îndemânarea şi atenţia la detalii a meşteşugarilor.

De asemenea, secţiunea culinară a târgului va încânta vizitatorii cu o varietate de gusturi, de la îngheţată artizanală la coşuleţe de Paşti tradiţionale, pline cu delicii ce evocă spiritul acestei sărbători importante. Cremele tartinabile gourmet completează această experienţă gustativă, iar pozele la minut cu magnet oferă o modalitate creativă de a păstra amintiri din vizita la acest eveniment festiv.

Anul acesta, târgul pune accent pe solidaritate, oferind spaţiu pentru două cauze sociale importante. O casuţă va fi dedicată Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sibiu (DGASPC), iar o alta va găzdui reprezentanţi din Ucraina, care vor prezenta produse şi activităţi de sezon, reflectând spiritul comunităţii şi al sprijinului reciproc.

Pentru cei mici va fi amenajat un loc de joacă. Pe lângă carusel şi ţarcul cu iepuraşi, copiii se vor putea plimba cu trenuleţul pe şine sau cu trenul turistic, vor avea la dispoziţie un spaţiu pentru sărituri, un castel gonflabil şi chiar o pistă de carting, unde îşi vor putea testa talentul de mici şoferi.

Târgul va fi deschis zilnic între orele 11:00 şi 21:00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici