Tăriceanu: Cât timp economia merge, vor creşte şi salariile bugetarilor

Premierul Tăriceanu a promis profesorilor unui liceu din oraşul Hârşova (Constanţa), unde efectuează, sâmbătă, o vizită, că salariile bugetarilor vor fi din nou majorate dacă România va continua creşterea economică, arătând că o astfel de decizie nu trebuie să se bazeze pe criterii populiste.

2 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Cât timp economia merge, vor creşte şi salariile bugetarilor

Tăriceanu: Cât timp economia merge, vor creşte şi salariile bugetarilor

"Vă dau o veste bună : cât timp economia merge, vor creşte şi salariile tuturor angajaţilor din sistemul bugetar, dar să ţinem cont că această majorare trebuie realizată în acord cu creşterea de productivitate şi performanţa economică. Dacă sărim peste cal, atunci riscăm să reaprindem inflaţia", a spus Tăriceanu, într-o întâlnire cu profesorii Liceul Teoretic "Ioan Cotovu" din Hârşova.

El s-a referit la perioada preluării mandatului de prim-ministru, arătând că a trebuit atunci să aplice o nouă creştere salarială pentru cadrele didactice, decisă de "un Parlament care a vrut să se facă iubit de popor", dar fără o bază economică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici