Tăriceanu cere autorităţilor locale să nu mai aştepte sfaturi de la Guvern pentru situaţii de criză

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a cerut, joi, autorităţilor locale să elaboreze planuri eficiente de intervenţie în situaţii de urgenţă, prin care să fie evitate suprapuneri de atribuţii între instituţii, şi să nu aştepte permanent instrucţiuni de la Guvern privind procedura de acţiune.

3 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu cere autorităţilor locale să nu mai aştepte sfaturi de la Guvern pentru situaţii de criză

Tăriceanu cere autorităţilor locale să nu mai aştepte sfaturi de la Guvern pentru situaţii de criză

"Planul de acţiune trebuie bine pus la punct, pentru ca autorităţile să nu se dea cap în cap în situaţii de criză", a spus Tăriceanu la sesiunea comună de evaluare a activităţii pe anul trecut a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă şi a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

El a criticat autorităţile locale care permit deversarea de deşeuri menajere în albiile râurilor, cum săar fi întâmplat anul trecut la Tecuci, sau eliberează autorizaţii de construcţie în albiile secate şi a atenţionat primarii şi prefecţii asupra pericolului unor noi inundaţii în perioada imediat următoare, urmare a dezgheţului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici