Tăriceanu cere montarea unor panouri de reducere a vitezei pe DN 1

Premierul Tăriceanu a cerut Companiei de Drumuri Naţionale şi Poliţiei să monteze panouri de semnalizare pentru reducerea vitezei pe DN 1 şi a anunţat că lucrările pentru un nou pasaj subteran în zona Băneasa vor fi oprite pe perioada summit-ului NATO de la Bucureşti, din perioada 2-4 aprilie 2008.

2 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu cere montarea unor panouri de reducere a vitezei pe DN 1

Tăriceanu cere montarea unor panouri de reducere a vitezei pe DN 1

Tăriceanu a arătat că, joi dimineaţa, a fost înregistrat un nou accident rutier pe DN 1 şi a cerut conducerii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Dumuri Naţionale (CNADNR) şi a Poliţiei să dispună măsuri pentru evitarea unor astfel de situaţii.

El a participat, joi, împreună cu ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, la probele de punere în funcţiune a primului pasaj rutier pe DN 1 la ieşirea din Bucureşti, parte a programului de lărgire şi modernizare a drumului naţional între Aeroportul Băneasa şi Pasajul Otopeni.

Premierul a cerut ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, să se asigure că lucrările la cel de-al doilea pod vor fi încheiate cât mai repede, ţinând cont şi de "condiţiile de securitate" pe care le impune transportul demnitarilor români şi străini pe DN 1, la summit-ul NATO de la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici