Tăriceanu şi Toader, discuţii cu Liviu Dragnea

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a ajuns luni, în biroul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputaţilor. La scurt timp din acelaşi loc a ieşit ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

896 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu şi Toader, discuţii cu Liviu Dragnea

Tăriceanu şi Toader, discuţii cu Liviu Dragnea

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a ajuns în biroul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputaţilor în jurul orei 12.00. El nu a făcut nicio declaraţie cu privire la temele care vor fi abordate.

La scurt timp, din biroul lui Liviu Dragnea a ieşit ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

"Decizia de sesizare a Curţii este una politică, iar conţinutul este unul juridic şi dacă doamna prim-ministru îmi va cere să redactez, voi redacta sesizarea ", a declarat Tudorel Toader, la ieşirea din biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea, cu referire la o eventuală sesizare a Curţii Constituţionale pe revocarea procurorului general Augustin Lazăr.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici