TAROM suspendă cursele regulate către şi dinspre Tel-Aviv. Va opera frecvenţe speciale la solicitarea MAE

  • TAROM continuă să opereze frecvenţe speciale către şi dinspre Tel-Aviv, începând de joi, numai la solicitarea Celulei de Criză a MAE.
  • TAROM rămâne în strânsă legătură cu autorităţile statului în gestionarea situaţiei actuale.
140 afișări
Imaginea articolului TAROM suspendă cursele regulate către şi dinspre Tel-Aviv. Va opera frecvenţe speciale la solicitarea MAE

TAROM a fost nevoită să suspende temporar cursa regulată către şi dinspre Tel-Aviv, începând din 12 octombrie 2023.

Compania operează curse speciale, numai la solicitarea Celulei de Criză organizată de Ministerul Afacerilor Externe.

„Reprezentanţii companiei subliniază că TAROM este una dintre puţinele companii care nu au întrerupt operarea pe Tel-Aviv. Acest lucru se datorează mobilizării piloţilor şi echipajelor noastre. Mai mult decât atât, în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe, compania TAROM a decis dublarea curselor pe ruta Tel-Aviv Otopeni, în intervalul 7-10 octombrie 2023. Acest set de curse suplimentare au un regim special şi tarife preferenţiale care acoperă numai cheltuielile de operare. Continuarea operării se datorează în mare parte dedicării echipajelor şi piloţilor TAROM cărora compania le mulţumeşte public pentru modul profesionist în care abordează această situaţie complexă”, arată compania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici