Tarom va opera cursa Otopeni-Ataturk, de la ora 16.25. Recomandări pentru pasageri

Compania Tarom va opera cursa Otopeni-Ataturk, programată sâmbătă la ora 16.25, după ce autorităţile europene au informat că pe aeroportul din Istanbul au fost deschise graniţele, fiind prezenţi acum şi poliţiştii de frontieră.

939 afișări
Imaginea articolului Tarom va opera cursa Otopeni-Ataturk, de la ora 16.25. Recomandări pentru pasageri

Tarom va opera cursa Otopeni-Ataturk, de la ora 16.25. Recomandări pentru pasageri (Imagine Silviu Matei / Mediafax Foto)

" Graniţele pe aeroportul Ataturk au fost deschise iar primii trei pasageri efectuează formalităţile de trecere a frontierei. compania Tarom va opera zborul RO263/4, sperăm noi la timp, însă asta depinde şi de aglomeraţia traficului aerian.", a anunţat, pe Facebook, Camelia Enescu, de la agenţia Istanbul a Tarom.

Informaţia a fost confirmată şi de purtătorul de cuvânt al Tarom, Georgeta Dinu. Aceasta a declarat pentru MEDIAFAX că zborul de întorarcere de la Instabul va prelua şi pasagerii zborului RO262, anulat sâmbătă dimineaţă.

"Recomandăm pasagerilor Tarom să se adreseze echipei care se află la poarta G17, în zona de check-in sau dacă se află în zona de tranzit, în proximitatea ghişeului central de informaţii", a declarat purtătorul de cuvânt Tarom, cu referire la pasagerii români de pe aeroportul din Ataturk.

Reprezentanţii Tarom spun că pasagerii din România pot suna pentru informaţii la numerele de Call Center - 0212046464, 0213034400 şi 0213034444. Pentru cei care sunt în Turci sunt puse la dispoziţie numerele de telefon - 00902124653777 şi 00905334353477 sau pot apela la adresa de mail camelia.enescu@gmail.com.

Pe Aeroportul Henri Coandă, sâmbătă , au fost anulate şapte zboruri Bucureşti-Istanbul şi retur, au anunţat reprezentanţii Aeroportului Otopeni.

"O cursă a companiei Turkish Airlines, care trebuie să ajungă la Bucureşti la 01.25, o alta, tot Turkish Airlines, care urma să aterizeze la 08.30, o cursă Tarom care ar fi trebuit să decoleze din Istanbul şi să aterizeze la Bucureşti la 11.55", au precizat oficiali ai aeroportului Henri Coandă, cu privire la zborurile Istanbul-Bucureşti.

Pe lângă acestea, Turkish Airlines a anunţat că anulează cursa de linie ce urma să ajungă pe Otopeni la ora 20.10, de pe Ataturk din Istanbul, şi să ajungă înapoi, în Turcia, la ora 21.45.

Pentru decolările către Turcia au fost anulate cursele programate la 05.55(Turkish Airlines), la 08.35(Tarom) şi 10.00(Turkish Airlines), au precizat sursele citate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici