Turkish Airlines a anulat cursa Ataturk-Otopeni, care urma să aterizeze la Bucureşti la ora 20.10

Compania Turkish Airlines a anulat cursa de linie ce urma să ajungă pe Aeroportul "Henri Coandă" sâmbătă la ora 20.10, de pe Aeroportul Ataturk din Istanbul, anunţă oficiali de la Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

851 afișări
Imaginea articolului Turkish Airlines a anulat cursa Ataturk-Otopeni, care urma să aterizeze la Bucureşti la ora 20.10

Turkish Airlines a anulat cursa Ataturk-Otopeni, care urma să aterizeze la Bucureşti la ora 20.10

Aeronava de linie, ce aparţine Turkish Airlines, urma să decoleze de pe Ataturk sâmbătă seară şi să aterizeze pe Aeroportul Otopeni la ora 20.10, ora României. Oficiali din cadrul Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti au declarat pentru MEDIAFAX că reprezentanţii companiei Turkish Airlines au anunţat că această cursă a fost anulată.

Aeronava urma să plece înapoi spre Instabul la ora 21.45, precizează sursele citate.

Anunţul vine după ce, sâmbătă dimineaţă, au fost anulate şase zboruri Bucureşti-Istanbul şi retur.

"O cursă a companiei Turkish Airlines, care trebuie să ajungă la Bucureşti la 01.25, o alta, tot Turkish Airlines, care urma să aterizeze la 08.30, o cursă Tarom care ar fi trebuit să decoleze din Istanbul şi să aterizeze la Bucureşti la 11.55", au precizat oficiali ai aeroportului Henri Coandă, cu privire la zborurile Istanbul-Bucureşti.

Pentru decolările către Turcia au fost anulate cursele programate la 05.55(Turkish Airlines), la 08.35(Tarom) şi 10.00(Turkish Airlines), au precizat sursele citate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici