Tatăl Alexandrei, despre căutările fetei: Am trecut la o stradă de ea. Mă învinovăţesc foarte mult

Tatăl Alexandrei, Ioan Măceşanu, a declarat că încă o mai caută pe fată şi se învinovăţeşte că nu a putut face mai mult. Bărbatul a spus că, în timpul căutărilor, s-a aflat la o stradă distanţă de locul unde Alexandra era ţinută.

6870 afișări
Imaginea articolului Tatăl Alexandrei, despre căutările fetei: Am trecut la o stradă de ea. Mă învinovăţesc foarte mult

Tatăl Alexandrei, despre căutările fetei: Am trecut la o stradă de ea. Mă învinovăţesc foarte mult

„La câte am văzut şi eu, că până acum nu am avut de-a face, e posibil orice... Da, e posibil. Şi azi am fost (am căutat – n.r.), am fost prin spate pe la Redea. Am căutat în culturi, în canale, unde vedeam, ne duceam să facem ceva”, a spus tatăl Alexandrei, la Antena3.

Ioan Măceşanu a mai spus că, în timpul căutărilor, s-a aflat la o stradă distanţă de locul unde Alexandra era sechestrată.

„Noi am trecut la o stradă de ea. Noi am fost pe Decebal şi ea a fost pe Craiovei. Mă învinovăţesc foarte mult, poate puteam face mai mult. Poate a fost un semn”, a spus bărbatul.

Gheorghe Dincă a sechestrat-o pe Alexandra miercuri, 24 iulie. Fata a fost dusă la casa lui de la ieşirea din Caracal. Bărbatul a mărturisit, sâmbătă, că a ucis-o pe Alexandra.

Taguri:
alexandra,
caracal,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici