Tatăl fetei omorâte sâmbătă, la 2 Mai: Nu m-a contactat nimeni să spună ”fata dvs. a păţit ceva”

Tatăl fetei care a fost omorâtă sâmbătă în accidentul produs de un tânăr de 19 ani aflat sub influenţa drogurillor, afirmă că nu a fost sunat de poliţişti să îl anunţe că fiica lui a murit.

1645 afișări
Imaginea articolului Tatăl fetei omorâte sâmbătă, la 2 Mai: Nu m-a contactat nimeni să spună ”fata dvs. a păţit ceva”

Tatăl fetei omorâte sâmbătă, la 2 Mai: Nu m-a contactat nimeni să spună ”fata dvs. a păţit ceva”

„Mulţumim Poliţiei Române! Nu m-a contactat nimeni să ne spună, <fata dumneavoastră a păţit ceva>. De aici de la pompe funebre ne-au spus. Poliţia, nu. Aseară m-am apucat să caut eu, numere de telefon, pe internet, la Mangalia, de la Mangalia vă fac la…Am aflat că a murit de la vărul ei care a scăpat fără nicio vânătaie, doar cu speritura. Ieri dimineaţă am intrat în Bucureşti, veneam de la serviciu”, a afirmat tatăl tinerei.

El a spus că vrea ca tânărul care a provocat accidentul care a dus la moartea fiicei sale să sufere aşa cum suferă el şi familia sa.

„Să sufere şi ei cum suferim noi. Atât şi nimic mai mult. Puşcărie să facă băiatul. Dacă l-aş avea pe copilaşul ăsta de 19 ani, teribilistul ăsta cu droguri în faţa mea, nu l-aş atinge nici măcar cu o palmă. Deja l-a bătut soarta. Ce vă pot spune despre copilul meu. Era un copil cuminte şi nu pentru că era al meu. A învăţat, nu mi-a creat probleme, nu mi-a lipsit de acasă, nu bea, nu fumează şi chiar mă mândream şi mă mândresc că este copilul meu. Am fost să o recunosc. Nici pe soţia nu am lăsat-o să intre, nici pe bunica. Nu mai e copilul meu. Nu vreau decât să plătească. Nu mă refer financiar. Să facă puşcărie până să se căiască, să îi pară rău pentru ce a făcut şi să vadă şi alţii”, a adăugat bărbatul.

Bărbatul de 19 ani care a intrat cu maşina într-un grup de tineri care se deplasa pe partea carosabilă, în staţiunea 2 Mai, din judeţul Constanţa, a fost reţinut, sâmbătă seara, de poliţişti, anunţă IPJ Constanţa. El este acuzat, printre altele, de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Şoferul care a intrat cu maşina într-un grup de tineri, sâmbătă dimineaţa, omorând doi dintre ei, era drogat şi a fugit de la locul accidentului, fiind depistat ulterior de poliţişti în Vama Veche. Potrivit Poliţiei Constanţa, accidentul s-a produs în jurul orei 05.25, pe DN 39, în apropierea localităţii Vama Veche.

În urma accidentului rutier, au decedat la faţa locului o tânără de 20 de ani şi un tânăr de 21 de ani.

De asemenea, au mai fost răniţi doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani şi o tânără, de 20 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
victimă,
părinte,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici