Tatăl lui Gică Popescu a murit

Constantin Popescu, tatăl lui Gică Popescu, a murit, marţi dimineaţă, la vârsta de 71 de ani. Primele informaţii arată că tatăl lui Gică Popescu a murit în urma unui infarct, acesta fiind găsit de către un nepot al său.

4336 afișări
Imaginea articolului Tatăl lui Gică Popescu a murit

Gică Popescu (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

Tatăl lui Gică Popescu avea 71 de ani şi locuia la Calafat.

"Încă de aseară tatăl lui Gică Popescu se simţea un pic mai rău. De pe la ora 23.00, am ţinut legătura cu soţia dânsului, doamna Lenuţa, care a stat alături de el şi, din păcate, la ora 01.30 a decedat. El va fi înmormântat joi, în cimitirul central din Calafat", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX primarul oraşului Calafat, Mircea Guţă.

Gică Popescu este încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde ispăşeşte pedeapsa de trei ani, o lună şi zece zile de închisoare în dosarul transferurilor de jucători.

Constantin Popescu spunea, în 6 martie, la două zile de la condamnarea fiului său, că nu şi-a imaginat niciodată că acesta va ajunge să fie închis.

"Niciodată în viaţa mea nu mi-am imaginat că fiul meu va fi închis. Îmi aduc aminte că eu i-am spus lui Gică, atunci când a plecat la 17 ani de la Calafat să joace la Craiova, să aibă grijă ce face în viaţă că nu vreau să mă facă de râs. Să ştiţi că băiatul meu nu m-a făcut niciodată de râs, nici măcar acum când a ajuns la închisoare", spunea Constantin Popescu.

El mai afirma că fiul său va mai putea face multe în fotbal după ce va fi eliberat.

"Poate să mai facă multe în fotbal, după ce iese. Tot în fotbal îi va fi locul, are Şcoala de Fotbal la Craiova", mai spunea Costică Popescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici