Tatăl unui tânăr mort la Colectiv: Jocul de PR nu salvează vieţi, domnule preşedinte

Eugen Iancu, tatăl lui Alexandru Iancu, mort în incendiul din Colectiv, acuză autorităţile că nu au schimbat nimic şi an de an „ne mor rudele, prietenii, vecinii, colegii în incendii”. El îi transmite preşedintelui Iohannis că „jocul de PR nu salvează vieţi”.

842 afișări
Imaginea articolului Tatăl unui tânăr mort la Colectiv: Jocul de PR nu salvează vieţi, domnule preşedinte

Tatăl unui tânăr mort la Colectiv: Jocul de PR nu salvează vieţi, domnule preşedinte

Eugen Iancu a scris, vineri, pe Facebook, după incendiul de la Spitalul „Matei Balş”, că autorităţile sunt interesate de situaţie, dar nu schimbă nimic şi totul este doar un „joc de PR”.

„Iohannis vine la Matei Balş, Cîţu este şi dumnealui interesat de situaţie. Vor primi informările de la Arafat, acelaşi Arafat care ştie să numere morţii. An de an ne mor rudele, prietenii, vecinii, colegii în incendii care nu lasă în urmă nimic în afară de durere, niciodată nu se schimbă nimic, absolut nimic. Nici nu se va schimba nimic atâta timp cât vor fi aceiaşi Arafat şi a sa echipă, aceiaşi manageri de spitale, acelaşi sistem inexistent de prevenţie, atâta timp cât justiţia nu anchetează şi nu pedepseşte”, spune Eugen Iancu, tatăl lui Alexandru Iancu, unul dintre tinerii morţi în incendiul de la Colectiv.

Eugen Iancu îi atrage atenţia preşedintelui Klaus Iohannis că ceea ce face prin vizita la Spitalul „Matei Balş” nu salvează vieţi.

„Iohannis vine la Matei Balş să ne arate că îi pasă. La fel vine an de an la Colectiv. Jocul de PR nu salvează vieţi, domnule preşedinte. România are nevoie de o schimbare pe care dumneata refuzi să o produci”, a mai scris Iancu.

După incendiul de la Spitalul de la Piatra Neamţ, în care au murit 10 oameni, Eugen Iancu spunea că tragedia s-a repetat la ATI Piatra Neamţ la fel ca la Colectiv „ca rezultat la nepăsării, corupţiei, lipsei de asumare”.

Cinci persoane au murit în urma incendiului de la Spitalul „Matei Balş”, din Capitală.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici