Tatăl unuia din vasluienii condamnaţi pentru viol s-a bătut cu un bărbat din satul fetei agresate

Tatăl unuia dintre cei şapte tineri din localitatea vasluiană Văleni, condamnaţi pentru violarea şi sechestrarea unei fete de 18 ani, a fost implicat într-o altercaţie cu un bărbat din satul unde îşi are domiciliul victima, poliţiştii deschizând un dosar penal pentru loviri în acest caz.

200 afișări
Imaginea articolului Tatăl unuia din vasluienii condamnaţi pentru viol s-a bătut cu un bărbat din satul fetei agresate

Tatăl unuia din vasluienii condamnaţi pentru viol s-a bătut cu un bărbat din satul fetei agresate

Potrivit poliţiştilor vasluieni, altercaţia dintre Gheorghe Bolboceanu, tatăl unuia dintre tinerii condamnaţi pentru viol, şi localnicul din Muntenii de Sus, unde îşi are domiciliul victima, a avut loc într-o staţie de autobuz din municipiul Vaslui.

Scandalul dintre cei doi bărbaţi a izbucnit de la o datorie pe care unul dintre ei o avea faţă de celălalt.

La un moment dat, bărbatul din Muntenii de Sus l-a tăiat la un braţ pe Gheorghe Bolboceanu cu o cheie pe care o avea în mână.

Ulterior, bărbatul agresat a mers la Poliţie, unde a depus o plângere la care a ataşat şi un certificat medico-legal din care reiese că are nevoie de şapte-opt zile de îngrijiri medicale.

”În urma plângerii, s-a deschis un dosar penal, în care se desfăşoară cercetări pentru loviri sau alte violenţe”, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.

Gheorghe Bolboceanu este tatăl unuia din cei şapte tineri condamnaţi pentru violarea unei eleve de 18 ani, Petrică Bolboceanu primind o pedeapsă de şapte ani de închisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici