Taxele, impozitele şi amenzile se pot plăti în sectorul 6 direct cu cardul în opt centre comerciale

Piraeus Bank România a instalat în opt centre comerciale din sectorul 6 mai multe terminale prin care posesorii de carduri pot achita taxele, impozitele locale şi amenzile destinate bugetului local.

55 afișări
Imaginea articolului Taxele, impozitele şi amenzile se pot plăti în sectorul 6 direct cu cardul în opt centre comerciale

Taxele, impozitele şi amenzile se pot plăti în sectorul 6 direct cu cardul în opt centre comerciale (Imagine: Doru Nica/Mediafax Foto)

"Noua tehnologie adusă în România în premieră de Piraeus Bank pentru acest proiect înlătură constrângerile presupuse de plata obligaţiilor financiare menţionate mai sus care, pentru a fi onorate, presupuneau deplasarea la sediile Serviciului Public pentru Finanţe Publice Locale (SPFPL ) Sector 6, Bucureşti", se arată într-un comunicat al băncii.

Cele opt terminale sunt plasate în Carrefour Feeria, Carrefour Militari, AFI Cotroceni, Mall Plaza, Selgros Militari, Cora Militari, Metro Militari, Auchan Militari.

Terminalele oferă şi posibilitatea eşalonării plăţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici