Taximetrist din Capitală omorât în bătaie pentru un loc de parcare - VIDEO

Un şofer de taxi din Capitală a fost omorât în bătaie, în noaptea de joi spre vineri, în cartierul Titan, de un tânăr cu care s-a certat din cauza unui loc de parcare, acesta fiind reţinut pentru omor calificat, a declarat comisarul-şef Diana Sarca, de la Poliţia Capitalei.

240 afișări
Imaginea articolului Taximetrist din Capitală omorât în bătaie pentru un loc de parcare - VIDEO

Taximetrist din Capitală omorât în bătaie pentru un loc de parcare - VIDEO

Potrivit comisarului şef Diana Sarca, cei doi bărbaţii au avut un schimb dur de replici, s-au înjurat, după care s-au îmbrâncit de mai multe ori. Taximetristul, în vârstă de 59 de ani, a căzut la pământ, moment în care tânărul de 22 de ani l-a lovit cu picioarele în cap, până când acesta a murit.

Martorii au chemat poliţia şi ambulanţa, la faţa locului ajungând în scurt timp un echipaj SMURD, care însă nu l-a putut resuscita pe taximetrist.

Agresorul a fost reţinut de poliţişti ai Secţiei 13 la scurt timp după incident, el fiind cercetat pentru omor calificat. Tânărul va fi prezentat Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă.

Video Stirileprotv.ro

Cazul a fost preluat de Parchetul Tribunalului Bucureşti - Secţia de Urmărire Penală şi de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

Tânărul riscă o pedeapsă de la 15 la 25 de ani de închisoare.

Cadavrul taximetristului a fost dus la Institutul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici