Taximetristul care i-a lăsat pe studenta japoneză şi pe asasinul ei la Corbeanca avea permisul anulat

Taximetristul care i-a lăsat pe studenta japoneză şi pe asasinul ei lângă pădurea din Corbeanca, unde tânăra a fost găsită moartă două zile mai târziu, a fost pus sub acuzare, pentru că a condus deşi avea permisul anulat, informează Ministerul Public.

1615 afișări
Imaginea articolului Taximetristul care i-a lăsat pe studenta japoneză şi pe asasinul ei la Corbeanca avea permisul anulat

Taximetristul care i-a lăsat pe studenta japoneză şi pe asasinul ei la Corbeanca, pus sub acuzare

Procurorii au dispus, luni, începerea urmăririi penale faţă de Răzvan Viorel Covali, şoferul taxiului în care s-a suit studenta japoneză, pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu permisul de conducere anulat.

"În conformitate cu probatoriul administrat până în acest moment al urmării penale a rezultat că în perioada în perioada iulie-august 2012, în mod repetat, învinuitul Răzvan Viorel Covali a condus pe drumurile publice autoturismul deşi avea permisul de conducere anulat", precizează sursa citată.

În seara de 15 august 2012, în jurul orei 20.30, Nicolae Vlad, inculpatul, a abordat victima (cetăţean japonez) în incinta Aeroportului Henri Coandă, oferindu-şi ajutorul pentru a-i găsi un taxi.

"În acest context, inculpatul a urcat, împreună cu victima, în taxi, condus de învinuitul Covali, însă au coborât după parcurgerea unei distanţe scurte, într-o zonă în care drumul este mărginit, de ambele părţi, de pădure. Au fost observaţi în acel loc de către conducătorul autoturismului taxi, învinuitul Răzvan Viorel Covali după aproximativ două minute, la marginea şoselei, însă pe celălalt sens de mers, iar, două zile mai târziu, în acelaşi loc, a fost descoperit cadavrul victimei", arată sursa citată.

Vlad Nicolae (26 de ani, din judeţul Ilfov) a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, duminică, la propunerea procurorilor, fiind cercetat pentru uciderea unei studente japoneze al cărei cadavru a fost găsit în 17 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici