Te-ai angaja într-o ţară arabă? Vezi ce oferte ai!

Dacă Europa nu mai este o destinaţie sigură pentru românii care vor să-şi găseasca un loc de muncă în străinătate, ţările arabe pot fi o alternativă. Angajatorii din Orientul Mijlociu vin cu o ofertă bogată de joburi pentru români, fie că este vorba despre construcţii, domeniul medical sau IT, fie de specialişti pentru marile platforme petroliere din Kuweit, Arabia Saudită sau Qatar.

101 afișări
Imaginea articolului Te-ai angaja într-o ţară arabă? Vezi ce oferte ai!

Te-ai angaja într-o ţară arabă? Vezi ce oferte ai! (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

În condiţiile în care piaţa muncii din Spania, Italia sau Portugalia, ţări în care românii au emigrat ani la rând în căutarea unui loc de muncă, s-au comprimat o dată intrate în criza economică, ţările arabe pot fi o alternativă pentru cei care vor să muncească în străinătate.

Iar oferta salarială este, de cele mai multe ori, de trei-patru ori mai mare decât în Europa.

Citeşte mai multe despre ofertele de angajare în ţările arabe pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici