Te dă afară Guvernul? Te poţi angaja tot la stat... în Malta!

Eşti speriat de disponibilizările pe care Guvernul le anunţă în instituţiile statului şi ţi-e teamă că nu vei găsi un loc de muncă în privat? Sau vrei, pur şi simplu, să-ţi găseşti o slujbă sigură şi mai bine plătită în altă ţară? Malta poate fi una dintre soluţii! Ministerul Sănătăţii din această ţară caută peste 200 de români pe care să-i angajeze. Ce-i drept, trebuie să ai pregătire în domeniul medical.

54 afișări
Imaginea articolului Te dă afară Guvernul? Te poţi angaja tot la stat... în Malta!

Te dă afară Guvernul? Te poţi angaja tot la stat... în Malta! (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit portalului de recrutare european EURES, Ministerul Sănătăţii din Malta vrea să angajeze 220 de asistenţi medicali şi farmacişti din România. În cazul asistenţilor medicali, aceştia vor trebui să ofere servicii de îngrijire pentru diferite categorii de pacienţi şi să îndrume personalul nou angajat.

Citeşte mai multe despre ofertele de angajare din Malta pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici