Temperaturi mai scăzute decât cele din intervalul precedent. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Scăderea de temperatură va fi semnificativă în vest, centru, nord, la deal şi la munte, unde vor fi înnorări, temporar accentuate, averse şi descărcări electrice; izolat, cantităţi de apă mai mari de 20...25 l/mp şi condiţii de grindină, informează ANM.

809 afișări
Imaginea articolului Temperaturi mai scăzute decât cele din intervalul precedent. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Temperaturi mai scăzute decât cele din intervalul precedent. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

MARŢI

ÎN ŢARĂ

În restul teritoriului, cerul va fi variabil; manifestări specifice instabilităţii atmosferice vor fi posibile pe arii restrânse, iar din punct de vedere termic, vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit la această dată, călduroasă în sud-estul şi sudul extrem al ţării. Vântul va prezenta intensificări în majoritatea regiunilor, cu precădere în cursul zilei; mai ales la munte şi în Dobrogea, rafalele vor depăşi 55-60 km/h, dar trecător mai pot fi şi vijelii. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 22 şi 32 de grade, iar cele minime între 10...11 grade în regiunile vestice şi 22 de grade pe litoral.

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit, la această dată, deşi valorile termice din cursul zilei, când vântul va avea intensificări temporare, vor fi uşor mai scăzute decât cele din intervalul anterior. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade. Cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare, mai ales în orele dimineţii, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Temperatura minimă va fi de 16...17 grade.

 

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Vremea va deveni, în general, frumoasă, însă temperatura aerului va continua să scadă. Astfel, maximele vor avea valori de la 18...20 de grade în nord şi în centru, până la 30 de grade în sud-est, iar minimele se vor încadra 6 şi 16 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre 4 grade, dar şi mai ridicate pe litoral, spre 19 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, pe parcursul zilei, când vor mai fi ploi, slabe şi de scurtă durată, local, la munte şi în nord-vest, şi izolat în celelalte regiuni, mai ales în cele nordice, centrale şi de răsărit. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în zona de munte şi local în sudul ţării. În zonele joase de relief şi în special în depresiuni, vor fi condiţii de ceaţă. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici