TEMPERATURI SCĂZUTE în întreaga ţară, de duminică până marţi

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) va emite, sâmbătă, o informare de scădere accentuată a temperaturii în întreaga ţară începând de duminică până marţi, maximele urmând să scadă, începând cu vestul ţării, până la 10-5 grade Celsius, a anunţat, vineri, directorul general al ANM, Ion Sandu.

1479 afișări
Imaginea articolului TEMPERATURI SCĂZUTE în întreaga ţară, de duminică până marţi

TEMPERATURI SCĂZUTE în întreaga ţară, de duminică până marţi (Imagine: Andrei Spirache/Publimedia)

Potrivit acestuia, scăderea accentuată a temperaturii va începe din noaptea de duminică, iar în cursul nopţilor de dumnică şi de luni există riscul să fie înregistrate blocaje ale traficului rutier în pasul Tihuţa şi în pasul Gutâi din cauza precipitaţiilor.

Directorul ANM a arătat că, ulterior intervalului menţionat, vremea se va încălzi uşor din nou, maximele urmând să ajungă la 15 grade Celsius ziua şi 5 grade noaptea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici